Värsta stigning i månaden: Korn & Britches chinos och dålig första intryck

Varje gång du hör om ett nytt företagsprojekt i dessa dagar, är chansen att det spår tillbaka till kicken.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå;? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Publiken-sourcing fundraising plattform värd säkert några pärlor som väntar på att ojordade. Men det finns en hel del skräp som riskkapitalister och potentiella fans måste gå igenom först.

Som med alla community nästan dela ut carte blanche för alla med en idé (dålig eller bra), det är dina nödvändiga kufar.

Och sedan finns det bara de dagliga banala projekt som är ungefär lika tama och unprovocative som ett par khaki byxor.

Det är där “Korn & Britches: Den Dagligt Chino” passar in.

Överlämnas till mig av webbplatsen är David Chernicoff, som omfattar de fem Nines: The Next Gen Datacenter blogg, låt oss konstatera där saker gick fel

—–Ursprungligt meddelande—–

Från: [redigerat]; Skickade: måndag, november 25, 2013 07:45, Till: David Chernicoff; Ämne: Story Idé: Gör byxor verkligen gör mannen på första dejten? (Five Nines: The Next Gen Datacenter)

David –

Jag skriver för att föreslå en rolig, berättelse idé efter Fem Nines: The Next Gen Datacenter baserad på aktuell undersökning uppgifter: “Vad är dina byxor kommunicerar om dig på ett första datum”

Jag är en publicist för Barley & byxor och deras vardag Chinos.

Har kvinnor faktiskt döma dig på första dejten baserat på byxorna som du bär till baren eller restaurangen? För att besvara denna fråga, genomförde vi en undersökning representant 1300 respondenter.

Några intressanta iakttagelser om män och deras “första datum pants” inkluderar

* Om du vill kvinnor att tro att du är rik, ansvarstagande och en perfekt långsiktig partner, bära khaki färgade byxor.

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

* Om du vill verka som en vild, äventyrlig, udda, eller kreativa datum, bära färgglada byxor som mörkröd eller klarblå – men också riskerar att bli sedd som bara en anslutning.

* Om du vill damer att tro att du gillar de finare sakerna i livet, bära mörka men ändå färgstarka byxor – såsom mörklila.

* Iklädd gröna byxor kommer att meddela att du är en världen resenären – men att du också kan leva med dina föräldrar.

För att göra dejting mode lättare, har Sim skapat vardagen Chino, en premie byxa som passar din livsstil och plånbok på $ 38, kommer i 5 stora färger och levereras direkt från tillverkaren.

De Chinos är live på kicken nu och sidan finns här

VIDEO: http://www.kickstarter.com/projects/1022959772/1168026880?token=fb5b62a8

Jag kan hjälpa till att ordna en intervju om detta ämne med Sim Gulati om hur man gör det bästa första intryck med byxorna på den första dagen. Han är tillgänglig för, e-post och telefon eller Skype intervjuer den här veckan (November 25-29).

Om du är intresserad av en gäst blogginlägg från Sim, låt mig vet lika väl.

Bästa, [redigerat]

Som David sade sarkastiskt till mig via e-post, är denna “helt klart ett datacenter orienterad planen.”

Till att börja med PR flack som skrev detta planen gjorde ganska desperat (och i slutändan misslyckade) försök att försöka ansluta produkten han pitching (byxor) till Davids täckningsområde (datacenter).

Uppenbarligen finns det ingen koppling göras här.

Både produkten och undersökningen annonseras i PM är helt irrelevant för Davids beat och webbplatsen övergripande för den delen. Det är bara en av många fler exempel vi får på en daglig basis, där dessa avsändare uppenbarligen inte vet, förstår, eller ens bryr sig om publiken.

Jag är inte riktigt säker på hur man ens börja svara på frågan som föreslås i ämnesraden ( “Vad är dina byxor kommunicera om dig på första dejten?”), Men jag kan intyga att platser som dessa gör mycket dålig första intryck.

Bild via Kick / Korn & Britches: Den Dagligt Chino

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar