De tio bästa tweets (hittills) från Microsofts globala säljmöte

Det är MGX dags för Microsoft. Microsoft Global Experience (MGX) är företagets årliga säljmöte för cirka 10.000 utvalda anställda och några utanför gäster.

MGX är i Atlanta igen och kör den här veckan. Deltagare är försiktiga med vad de tweet, vet många av oss tittar på #MGX hashtag. Men redan har det funnits några intressanta och roliga tweets (och bilder) från konferensen.

Här är några av mina favorit MGX-centric tweets hittills (i ingen speciell ordning)

Just landat i Atlanta. Planet var 1/2 Microsoft och 1/2 scouterna

Hoppas jag inte är den enda personen i #MGX med en #iPad: s

OH: Om Google eller Apple ville ta oss detta skulle vara lämpligt att göra det #mgx

Emotionell 30-års hyllning till Steveb. Han gjordes helt mållös. Otroligt intensiv och rörliga upplevelse. #MGX, (Med andra ord, “Se alla inte kräver att Microsofts vd att avgå eller ställas inför riksrätt.”)

VDI löser inte appen till OS eller app-to-app problem … det centraliserar appen till app och app-to-OS problem “#mgx,. (VDI = Virtual Desktop Infrastructure)

Jag tror att det var en kackerlacka som bara flög förbi mig på Hotel Midtown bar! Älska denna plats: #MGX

Under alla mina år har jag aldrig hört “du har alla dina tänder” som en del av en pickup linje. Fram till idag. Atlanta är konstigt. #mgx

How to say 3 veckors semester i Microsoft språk? “OOF till WPC, MGX & TR”, (Översättning för dem som inte skolad i Microsoft akronymer. Utanför kontoret till Worldwide Partner Conference, MGX och kommande TechReady konferensen i Seattle)

Så jag måste ha missat en fest igår – gymmet var helt tom i dag. #MGX

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Vi vill välkomna alla människor från #microsoft i #atlanta. Vänligen njuta av din vistelse och glöm inte att röka dina #cigars

Microsoft COO Kevin Turner gav sin “rah-rah” tal förra veckan på Worldwide Partner Conference, där han pucklade Microsoft konkurrenter Apple, Google, VMware och Oracle. Den tävlande bashing volymen säkert dök upp ännu högre på MGX.

Här hoppas Microsoft har något att visa sina trupper, om vad som kommer på Windows skiffer front …. Vi vet nu Hewlett Packard har inte sjunkit planer för sin Windows 7 skiffer (men Asus har minskat sina planer på en Windows Embedded Compact en ). Microsoft måste visa befintliga och potentiella kunder varför Windows 7 skiffer är värt att vänta på och (förmodligen) bättre än iPad …..

(Med tillstånd av @barbarajosef: Pic av MGX scenen.)

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner