Dessa Lumia telefoner kommer att bli den första att få Windows 10 Mobile uppgradering

Äger en Lumia smartphone och ivriga att vara den första att få Windows 10 Mobile uppgradering när det landar senare i år? Microsoft har meddelat som Lumia enheter kommer att vara den första att få erbjuds uppgraderingen.

Här är de tio Lumias listade

Om du äger en av dessa telefoner, kommer du att en av de första att få Windows 10 Mobile. Om du inte äger en av dessa telefoner, misströsta inte eftersom Microsoft har bekräftat att detta är bara den första vågen av enheter som ska uppgraderas, så att du kan fortfarande vara i tur.

Öde ö tech: Vad du behöver när du är …, SE FULL GALLERI, 1 – 5 av 14, NÄSTA, PREV

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå;? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930

Bästa Android smartphones för arbete och lek: augusti 2015 upplaga; Hjälp! Jag har brutit min iPhone / iPad-skärmen, med Windows 10 på en Mac: Vanliga frågor, vill ta bort annonser från Solitaire i Windows 10? Det blir $ 1,49 per månad, iPad försäljning falla till fyra år låg, LG G4 vs. LG G4 Vispa tekniska specifikationer

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu tillgänglig på abonnemang från Microsofts molnpartner; Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela