Ledningens Guide till BYOD och-konsumenter av IT (gratis ebook)

Den “ta med din egen enhet” fenomen omforma det sätt det köps, hanteras levereras och säkrade. Och eftersom det är en del av den växande IT-konsumenter trend, kan IT-ledare inte ignorera det. Inte heller bör du vill.

Oreglerat nätverksåtkomst, brist på datahantering och missnöjda anställda är några topp riskerar företag står inför när det gäller att skydda data även som anställda använder sina mobila enheter för arbete.

Från något så enkelt som att låta arbetstagare att få tillgång till företagets e-post på sin personliga smartphone till en fullt utvecklad program där företaget subventionerar inköp av personliga bärbara datorer, har BYOD potential att öka produktivitet, skapa en mer flexibel arbetsmiljö, och även minska IT-kostnader.

Men BYOD också ge betydande utmaningar. IT måste skydda data på enheter kan företaget inte äger. Hjälpcentraler kan behöva stödja ett större urval av enheter och operativsystem än de för närvarande gör. Och du kan behöva för att utveckla nya strategier och förfaranden för enhet upphandling och förvaltning, programdistribution, och äganderätt till data.

Vi har dragit ihop några av de bästa BYOD innehåll från hela webbplatsen och elaptopcomputer.com och från USA, Europa, Australien och Asien och lindade ihop allt till en convient ebook. Detta eBook är en gratis PDF nedladdning för registrerade webbplatsen och elaptopcomputer.com medlemmar. (Du kan behöva uppdatera några detaljer innan du laddar ner.)

Om du inte redan är medlem kan du klicka här för att registrera. Det tar bara ett ögonblick.

Du kan ladda ner ebook över på elaptopcomputer.com.

BYOD och-konsumenter

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Oundviklig: 62 procent av företagen att låta BYOD vid årets slut, BYOD: Kan det göra IT-avdelningen en hjälte igen, hålla kontakten med hemmafronten? BYOD i den amerikanska militären, Webb-tv: Framtiden för BYOD och-konsumenter av DET

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone