Sales förvärvar Tempo Smart Calendar

Grattis till Raj Singh och resten av Tempo.ai laget på att förvärva Salesforce. Tempo har varit en av mina favorit leverantörer som jag forskning intelligent samarbete och personliga digitala assistenter. Jag kommer att titta noga för att se var de hamnar i Salesforce-plattformen.

De program som körs företag genomgår stora förändringar, men det finns också en hel del tröghet i systemet. Vi undersöker några av de viktigaste trenderna – inklusive moln adoption, rörlighet, konsumtionssyn och affärsanalys – som formar framtidens affärssystem landskap.

Här är meddelandet på deras hemsida

För er som inte känner till Tempo, de först kom till min kännedom nästan två år sedan med en $ 10M finansieringsrunda.

Med $ 10M i ny finansiering, är @tempoai positionerat för att göra Smart Calendar ännu bättre, och förhoppningsvis för Android. https://t.co/MdSq0MvoeS

– Alan Lepofsky (@alanlepo) 24 juni 2013

Sedan dess har de varit ett av mina gå till exempel för nästa generation av produktivitetsverktyg, överbrygga världar samarbete och rekommendation för att hjälpa människor att arbeta mer effektivt. Tempo tittar på din kalender och visar de sociala medier inlägg från deltagarna, relevanta e-post och dokument, uppskattningar körtider och mycket mer.

konstellation Research

Efter Salesforce stänga sin sociala uppgift verktyg göra i oktober 2013, var jag bekymrad över där företaget gick med avseende på att organisera den växande kaos människor möter under sin arbetsdag. De gjorde skapa en “Idag” app som en del av deras Salesforce1 mobil applikation, men det är inte lika avancerad som Tempo. Jag ser fram emot att se hur Salesforce integrerar Tempo, förhoppningsvis i tid för Dreamforce.

Jag måste erkänna, jag var ganska säker på Microsoft eller Google skulle förvärva Tempo, så jag skulle ha förlorat en satsning på detta! Hatten av för Salesforce för skopa upp en av de bästa produkterna i detta utrymme.

Har du en fråga om intelligent samarbete i skärningspunkten mellan sociala och analys? Låt oss prata! Kontakta mig här.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze