Enkät: Kan Q10 och dess tangentbord vinna tillbaka användare för BlackBerry?

BlackBerry fortfarande står inför ett berg av utmaningar, men vilken skillnad ett år gör. Den här tiden förra året, BlackBerry hade lite att visa på dess årliga evenemang och entusiasm för varumärket och plattformen var på en all-time low. Årets BlackBerry Live 2013 i Orlando rubricerade med ankomsten av Q10, en enhet som kombinerar BlackBerry traditionella hårdvara tangentbord med den moderna BlackBerry 10 programvara.

Även om det kan vara, andra meddelanden, på BlackBerry Live-möjligen en ny billigare BlackBerry 10 enhets den Q10 är sannolikt att vara stjärnan i showen. Det vädjar till die-hard BlackBerry fans som fortfarande ha begär en verklig tangentbord för sin meddelande snabbhet och precision, och det finns tidiga tecken på att Q10 säljer bra.

För de tidigare BlackBerry älskare som har hoppat till iPhone eller Android, skulle vi vilja veta om Q10 är frestande att växla tillbaka. Och för de nuvarande BlackBerry användare, skulle vi vilja veta om Q10 är tillräckligt för att hålla dig runt. Som ett resultat, vi har en uppsättning av två opinionsundersökningar som täcker dessa frågor över på elaptopcomputer.com. Vänligen svara på en som satsningen passar din situation. Klicka på länken nedan för att ta en snabb undersökning.

Ta Q10 enkät på elaptopcomputer.com.

Jag kommer att vara på BlackBerry Live i Orlando den här veckan med de senaste uppdateringarna, inklusive nyheter från grundtonen på tisdag morgon klockan 09:00 Östra. Jag kommer också att täcka SAP Sapphire, bara upp vägen. För live uppdateringar, kan du också följa min Twitter eller Google + ström.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien