Samsung Galaxy S6 Edge vs Obs Edge: Vilket böjda skärmen är bäst för dig?

(Matthew Miller, hemsidan), jag kunde inte avgöra vilket var bäst för mig så på fredag ​​jag beställde både Galaxy S6 Edge och HTC One M9.

Jag har haft S6 Edge för en dag och medan jag arbetar på min fullständig översyn jag trodde läsarna skulle uppskatta en snabb genomgång av hur Galaxy S6 Edge är annorlunda än Galaxy Note Edge.

Om du letar efter alla de stora sekundära skärmen funktioner som finns på Galaxy Note Edge, då förstår de flesta är inte tillgängliga på Galaxy S6 Edge.

Den enda anledningen att spendera de extra $ 100 på S6 Edge över S6 är om du föredrar den unika designen. De extra funktioner Galaxy S6 Edge främst begränsade till sätt att visa begränsad information och kanten är inte lika användbar som displayen finns på Obs Edge.

Här är hur Galaxy S6 Edge staplar upp till Galaxy Note Edge, när det gäller specifikationer

Båda dessa unika Samsung telefoner har en specialinställningar område titeln Edge Screen. Här är funktionaliteten närvarande på varje enhet.

Galaxy Note Edge

Galaxy S6 Edge

Noten Edge ger en mer interaktiv upplevelse som är speciellt användbar för att starta dina favoritprogram, styra musik medan du gör andra saker på din telefon, tillgång till några häftiga verktyg, och att låta kameran fånga kontroller flyttas ut ur huvud sökaren och på kanten .

Galaxy S6 Edge informationspaneler är endast tillgängliga när skärmen är avstängd och du måste göra en fram och tillbaka svep rörelse för att aktivera. Förmågan att kontakta folk snabbt är tillgänglig när enheten är i bruk, nås genom att dra in från ljusgrå fliken.

Galaxy S6 Edge ser fantastiska och om du är en person som gillar coola design och vill vara annorlunda, då $ 100 kan vara värt det för dig. Sidorna är lite skarpare än Galaxy S6 och du märker text du läser blir lite konstigt längs kanterna som det kurvor nedåt bort från dig. webbplatsens Adrian Kingsley-Hughes skrivit en jämförelse av Galaxy S6 och S6 Edge som du bör läsa om du försöker att välja mellan dessa två.

Galaxy Note Edge är en anordning för att överväga om du vill ha något med en unik design som är också mycket funktionell. Jag personligen föredrar det över Not 4, men inte använda S Pen tillräckligt för att motivera större enhet. Då igen, med expansions microSD lagring och ett löstagbart batteri, kan Note serien tilltalar mer till vägen krigare.

Paneler för anmälningar, musik kontroll, genvägar app, Twitter foder, Yahoo! Finans, Yahoo! Sport och Yahoo News, spel, bärare apps, S hälsodata, och panel lagra, praktiska verktyg panel som innefattar en linjal, stoppur, timer , ficklampa, och röstinspelning, förmåga att ha en egen panel som visas när enheten är låst, Natt klocka

Det är för tidigt för mig att säga om jag hålla Galaxy S6 Edge, men jag har en viskning med den senaste och bästa från Samsung. BTW, jag älskade smaragdgrön som jag såg i Spanien, men som inte kommer till oss när som helst snart. Jag köpte den svarta safir en, utan att inse detta innebar i de flesta väl upplysta områden telefonen är marinblått och inte svart. Som ett stort fan av denna färg är jag mycket nöjd med min färgval.

 webbplatsen Galaxy S6 täckning

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Paneler för meddelanden, Twitter foder, Yahoo! Finans, Yahoo! Sport och Yahoo News, och andra RSS-flöden, väder, om du använder Samsung väder widget på en startskärmen panel, Natt klocka; Folk kanten så att du kan enkelt kontakta människor och har telefonen lyser med utvalda färger när framsidan nedåt

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

S6 Edge på Obs Edge Hur kanterna?

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Samsung Galaxy S6 eller HTC One M9: Vilka Android flaggskepp gjorde du förbeställa idag, Samsung Galaxy Note Edge omdöme: genidrag i en svart platta världen, En månad med Samsung Galaxy Note Kant: 5 sätt att använda kanten och 10 skäl att älska telefonen, Galaxy S6 vs Galaxy S6 Edge: Vad är skillnaden?

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner