S’pore regeringen att säkra datorer

SINGAPORE – Regeringen har utsett Frontline Technologies att bygga, implementera och hantera skrivbordet brandväggslösningar för sina organ inom den offentliga sektorn under tre år.

Den centralt administrerat Desktop Firewall projektet, värt uppskattningsvis S $ 6.000.000 (US $ 3.600.000), syftar till att förbättra it-säkerhet på ön-statens offentliga sektorn, Singapore-baserade Frontline sade i ett uttalande.

Frontline noterade att kontoret arbetstagarens skrivbordssystem var typiskt en svag länk i säkerhetskedjan, och säkerhetsåtgärder för dessa system är nödvändigt att komplettera andra lösningar såsom intrångsdetekteringssystem, gateway brandväggar och antivirusprogram.

I april Infocomm Development Authority of Singapore (IDA) meddelade att det kommer att avsätta S $ 1,5 miljarder kronor (US $ 895.200.000) för att standardisera stationära och nätverkskomponenter över organ inom den offentliga sektorn. Utgifts ingår skrivbord säkerhetspaket, hade en ledande IDA verkställande noteras.

Enligt Frontine, brandväggen, som kommer med anti kapacitet kommer först att installeras i 25.000 datorer.

Den teknikleverantör kommer också att genomföra road shows från nästa månad för att uppmuntra fler myndigheter att anta säkerhetslösning.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck