Vissa sunt förnuft tips för att tämja e-post

OK, jag brukar vanligtvis för att undvika säljaren spets listor som pesten eftersom de uppenbarligen försöker sälja något.

Men en ny lista som sammanställts av e-postfilter serviceföretag, SaneBox, erbjuder några riktigt sunt “hack” för bättre organisera din e-post, undvika dumma säkerhets misstag, att göra det mesta av Gmail-tjänsten eller förbättra din e-etikett.

Jag vet att detta ämne är en smärta för många småföretagare som bär alltför många olika hattar varje dag kör sitt företag, och som hatar att slösa dyrbar tid på e-post – särskilt med tanke på antalet av er som fortsätta läsa mitt tidigare inlägg om, att uppnå e förstånd.

Här är nio av mina favoriter från 100 idéer som ingår i SaneBox guide, som kommer från användare, riskkapitalister, journalister och andra källor som företaget intervjuat för denna eBok.

Inte avsluta prenumerationen på misstänkta e-postmeddelanden, eftersom du kommer förmodligen att hamna med mer skräppost som följd. Du har i princip bara bekräftat din e-postadress för spammare

Bulk-process alla “Bacn” (legitima nyhetsbrev, plats uppdateringar och sociala medier varningar) genom att skapa en mapp där de kan hanteras separat från andra e

Skapa några mallar så att du kan reagera snabbare. Om du befinner dig reagera på samma sätt som vissa typer av e-post, varför inte använda en burk svar? Du kan svara på och ta bort mycket snabbare. Note to self för alla missriktad e PR pitches att jag får

Använd inte bilder i din signatur. OK, ja, du vill profilera ditt företag, men de ser ut som bilagor, vilket gör att söka efter något med en riktig fastsättning svårt, och de kommer också att ta upp mer utrymme över tiden

Radera eller arkivera det inte behöver din uppmärksamhet omedelbart. Enligt denna lista tips, cirka 58 procent av e-post som gör det till den genomsnittliga inkorg falla i en av dessa två kategorier

Använd en “Skjut” mapp för objekt som kräver tanke eller framtida uppmärksamhet, men att man inte vill ta itu med just nu. En plugg för SaneBox, som faktiskt har en tjänst som gör detta: om du flyttar en e-post till en av dess skjuta mappar kommer det att dyka upp igen på en framtida uppgifter (antingen nästa dag eller en förutbestämd tid)

Håll din e-postklient stängd när du försöker hantera projekt eller meningsfullt arbete. Bearbeta inkommande meddelanden endast under vissa tider på dagen som du väljer

Vara avgörande och till den punkt att skära ned på långa back-och-tillbaka samtal. Om någon vill boka tid, svarar noteringen inte bara med de gånger du finns (plocka kanske tre), men också bestämma hur samtal eller möte kommer att äga rum och inkludera det i det oundvikliga bjuda.

Om du använder Gmail, finns det en funktion som kallas “mute samtal” som kommer att automatiskt dirigera inkommande e-post till “Alla mail” mappen i stället för inkorgen. Det är för de ändlösa trådar där någon har beslutat att CC dig. Meddelandet kommer att lämnas in automatiskt, om / när du behöver det.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela