? SAP lanserar S / 4HANA på plats rättegången via Amazon Web Services

SAP på tisdag beskrivs en 30-dagars testversion för on-premise version av sin S / 4HANA svit, men du måste vara en Amazon Web Services kunden först.

Liksom de flesta stora företag programvaruleverantörer, är SAP övergår från licenser till moln distributioner. Ändå behöver S / 4HANA att uppvakta SAPs kärn kundbas, som till stor del faller under kategorin på plats med en skvätt moln. S / 4HANA har redan en 14-dagars moln utgåva rättegång i området.

Dessutom måste SAP kunder för att ge S / 4HANA en dragning så att den kan locka dem att uppgradera till en ny användarupplevelse och HANA plattform. Ange 30-dagars testversion, som beskriver affärsprocessen arbetsflöde och Fiori gränssnitt.

SAP: s S4 / HANA översiktsplan: De kvardröjande frågor | SAP: s Q2 2015: Låg slut vinst, moln tillväxtimpuls | SAP: s senaste HANA utgåvan erbjuder stora uppgifter krokar | SAP går digital: Kan man sälja och köra enkelt?

Företaget sade i sin andra kvartalet resultatrapport att det hade mer än 900 kunder i S / 4HANA i slutet av juni jämfört med 370 i slutet av de tre första månaderna av året. S / 4HANA ses som ett sätt att växa SAP: s HANA kundbas av 7200.

SAP ger också distributionsscenarier i molnet, på plats och hybridlägen. SAP försöker göra sin programvara lättare att konsumera via en tjänst som kallas Aktivera.

När det gäller on-premise rättegång, SAP sade i en guide som kunderna måste ha sin egen Amazon Web Services konto och säkerhets certifieringen. Kunder som ger rättegången en dragning kommer att betala för AWS instanser samt dataöverföring och lagringskostnader. Här är ett exempel från SAP: s guide.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september