Tre funktioner för att göra presentationer med Google Presentationer

Microsoft Office är standarden för goda skäl. Apparna har fler funktioner än de flesta människor använder, Powerpoint i synnerhet. Powerpoint kan användas för att bygga alla typer av presentationer, från enkla till mycket avancerade. Det stora antalet funktioner gör Powerpoint svårt att bemästra.

Google Drive består av tre program som erbjuder mer grundläggande funktioner än Microsoft Office, vilket gör dem lättare att använda. Google Dokument, Kalkylark och Presentationer är integrerade i Google Drive webblagringstjänst. De nås via en Chrome installation, och är särskilt användbara på Chromebook.

Google Presentationer är mycket grundläggande, men det har många av de funktioner de flesta användare vill ha i en presentation app. De förväntade övergångseffekter finns, tillsammans med mallar för att hjälpa till att bygga attraktiva presentationer.

Slides är Googles svar på Powerpoint och även om det är lätt att använda, det finns tre funktioner som användare bör försöka att göra skapa presentationer ännu enklare.

Använda bilder på objektglas hjälper till att undvika den fruktade tråkiga presentation. Google har nyligen lagt till möjligheten att beskära bilder direkt i appen. Infoga bilden som vanligt, klicka på den i bilden, och slå på ikonen Crop som visas i verktygsfältet för att skära bilden ner till önskad storlek. Det är bra att beskära bilden till höger på bilden där du kan se hur det passar.

Det är användbart nog, men det finns mer du kan göra med beskärningsfunktionen. Hit rullgardinsmenyn på ikonen Beskär och du får en meny med utskärningar som kan användas i beskärning.

Bilden ovan visar en sådan gröda utklipp används på en bild. Det är den i hög grad igenkännbar Inga tecken som har använts som en utskärning i grödan funktionen. Det finns massor av siffror som kan användas för att skapa intressanta utskärningar på någon bild.

Om du någonsin har arbetat på en presentation och behövs för att hoppa på nätet för några sista-minuten faktum-kontroll, är forsknings funktionen i Google Presentationer för dig. Det verkar till höger om den aktiva sliden (såsom visas i figuren nedan) i en panel som visar önskad information.

Ange ämnet för forskning och resultaten visas i panelen där den lätt kan kopieras i bilden eller bara används som referens.

De mest användbara av de tre funktionerna, fungerar webburklipp i alla tre Googles kontor appar. All text och bild kan kopieras i ett dokument i en av de tre program och klistras in i någon annan app. Den kopierade informationen lagras i webburklipp på Googles servrar.

Informationen kopieras till webburklipp förblir tillgänglig för 30 dagar från förra gången den öppnas, så det hänger runt så länge du behöver det.

Webburklipp presenterar alla kopierade informationen i en lista, och någon sektion kan klistras in någon av de tre program. Den kopierade informationen är internt konverteras till rätt format för mål-app.

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Beskära bilder med KRAFT

Denna metod är ett utmärkt sätt att använda diagram i ett kalkylblad som en bild i ett kalkylblad.

Liksom de tre Googles kontor apps, dessa tre egenskaper är inte fint. De är enkla att använda för att skapa presentationer, och är verktyg som inte bör förbises.

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Forskning på ett enkelt sätt

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

webb~~POS=TRUNC

Slutsats