Unleashed Software säkrar AU $ 4.5m kapitalexpansionsplaner

Lagerhantering Software-as-a-service (SaaS) utvecklare Unleashed Software har erhållit ytterligare AU $ 4.500.000 i kapital stöd för att hjälpa till med sin trans-Tasman och internationella expansionsplaner, samt produktutveckling.

AU $ 4.500.000 är förutom AU $ 12.000.000 som har injicerats i branschen sedan det grundades 2009. Huvuddelen av inledande finansieringen kom från bolagets två hörnsten investerare, Milford Asset Management och Auckland-baserade företaget Lewis Holdings.

Grundare av MYOB och nu en intressent i Xero, Craig Winkler, är också bland en av de sponsorer för finansiering runda. Han har också nyligen lagt i pengar för att stödja Nya Zeeland-baserade brott och analys mjukvaruföretag Wynyard Group.

Unleashed Software ordförande Phil Norman sade företaget planerar att använda den extra kapital för att växa bolagets fotavtryck både lokalt och internationellt, särskilt sin verksamhet inom försäljning och marknadsföring.

“Australien är vår största marknad, och vi har fått en operation i Melbourne, och vi gör också en bra affär i Nya Zeeland. Vi kommer även att använda en del av medlen för att ramp vår verksamhet i USA. Vi har en små fotavtryck redan baserat i San Francisco “, sade han.

Norman tillade att företagets strategi att växa på den amerikanska marknaden, främst på västkusten, är att inrikta sig på specifika vertikala marknader, såsom hantverk bryggerier och små distributörer.

Under de senaste sex månaderna, anställd Unleashed sina första amerikanska anställda, att utse Lisa Miles-Heal som teknikchef, och Anthony Mordech som Chief Marketing Officer.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för utbildning simulering

Flipkart och Paytm blir omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid

Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare till en enhörning och vad WhatsApp kan lära av det

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, Start-Ups, Deakin Uni, Ytek avspark maskininlärning algoritm forskning för simulering utbildning, e-handel, Flipkart och Paytm bli omedelbar rivaler, inställning scenen för e-handel strid, Start-Ups ;? Varför kineserna har förvandlat Indien Vandra budbärare till en enhörning och vad WhatsApp kan lära av det