Det finns en växande rörelse för att fixa arbete …

Chris Heuer har ställt denna fråga i sin salong: Är arbete trasig? Det är en bra fråga och mycket aktuell. Miljön i arbetet verkar horrid i många organisationer och förvaltning obehagligt.

Samarbete, lagarbete, samarbete och respekt – verkar vara på en lång lista över dygder som är frånvarande från många arbetsplatser. Kan detta ändras? Förmodligen, men det kanske inte är värt besväret.

Jag tvivlar på förändringar kan göras inom etablerade organisationer, det är bättre om tärningen är kastad från nya, inom en helt ny företag. Om bättre platser kan byggas då bör vi se att i en ny generation av högpresterande arbetsplatser uppstår och snabbare än den äldre modellen. Men vad kommer den nya modellen ser ut?

Denna kommande konferensen fångats mitt öga och kan ha några svar: (. Via StoweBoyd)

Verket Revolution Summit – Co-skapa framtidens arbete i New York September 20-21.

Vi behöver säkert några stora förändringar på arbetsplatsen. Jag läste denna beskrivning, men jag är fortfarande inte säker på vad det är

Dessutom är det inte klart om Revolution toppmötet Verket är en djupdykning i ämnet och en diskussion om nya riktningar, eller ett säljargument.

Vårt mål är att ge nystartade företag och entreprenörer med de verktyg de behöver för att upprätthålla en förvånansvärt “mänsklig” företagskultur som hjälper både anställda och företag att nå sin fulla potential som organisationen växer och vågar.

Hursomhelst, på något sätt som fixar arbete är motiverat om vi kan producera bättre och känslomässigt friskare arbetsplatser.

Verket revolutionen rörelsen har ett manifest, det är oantastlig i sin syn, men kunde göra utan choklad

Du är orädd. En kraft att räkna med. Du är rädd för att utmana status quo (i själva verket, du typ av njuta av det). Du har en låg tolerans för föråldrade praxis på arbetsplatser. Du tror att arbetet ska vara meningsfull, och du strävar efter att göra det så – inte bara för dig själv, men för dem omkring dig. Du hittar organisatoriska innovationer läcker och förtära hjälp trender som något slags läckra exotiska choklad.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze