? OnePlus Två anländer nästa kvartal, tidi

Trots rykten tyder på en nära förestående frigivning av OnePlus två, ser det ut som telefonen kommer i själva verket vara tillgängliga under tredje kvartalet i år.

Spekulationer om att OnePlus skulle tillkännage sin andra generationens enhet denna vecka har lagts till vila av bolagets grundare Carl Pei, som bekräftade enheten är fortfarande på rätt spår för sin ursprungliga release datum för “någon gång” runt det tredje kvartalet.

Dessutom bekräftade en OnePlus talesman till den webbplats som den OnePlus 2 kommer att släppas i Q3.

Med sina goda specifikationer, dess användning av Cyanogen, och marknadsföringen har OnePlus gjort vågor i mobilen. Vad är nästa för företaget?

Förhoppningar om en förtida frigivning höjdes förra veckan när OnePlus meddelade på Twitter att den 1 juni skulle avslöja ännu ett sätt det skulle “skaka upp den tekniska branschen”. Företaget har ännu inte avslöjat vad det är, men bör göra detta inom kort, enligt talesmannen.

OnePlus nyligen tappade dess bjuda system för att köpa OnePlus One, den första och hittills enda luren, men det kommer att återinföras för OnePlus två.

Men den här gången, inbjudan systemet kanske inte är så långvariga som det var för den första utgåvan.

Pei berättade AusDroid på Google IO förra veckan att företaget var “mycket riskobenägna” under lanseringen av sin första telefon, men den här gången kommer det att bli en mycket mer självsäker. OnePlus initialt förväntas sälja upp till 100.000 telefoner, men har sedan starten sålt över en miljon enheter.

OnePlus har också varit att utveckla ett alternativt operativsystem till Oxygen OS för asiatiska marknader kallas Väte OS.

Rykten tyder på nästa luren från OnePlus kommer att köra en Snapdragon 810 processor, har 3GB RAM, och kostar runt $ 400.

OnePlus

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

OnePlus och Cyanogen officiellt kalla det avslutas, OnePlus släpper OxygenOS baserat på Android Lollipop, OnePlus One anländer 16 nya länder i Europa

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet