Skriv ut: Faktiskt, gör inte, men tänker på varför skrivare ska få mer samtalstid i gröna tech diskussioner

Jag pratade med någon inom de senaste månaderna (jag ärligt kan inte minnas vem just nu, tyvärr) som gjorde en ganska djup uttalande som verkar relevant i samband med det här inlägget. Jag hade bara erkänt, något skamset till mitt pågående missbruk skriva ut mina anteckningar, presentationer och andra referensmaterial som jag använder i mitt skrivande. Som jag med rätta skällde.

Men den person som jag intervjuade påpekade att många webbplatser på webben faktiskt ganska mycket uppmuntra eller vågar du skriva ut en fysisk version av vad du läser. Människor erbjuder även widgets för att hjälpa dig att göra saker mer “utskriftsvänlig.” Sedan, naturligtvis, man hamnar utskrift fem fler sidor än du vill ändå på grund av läckra sidmarginaler och främmande annonser som bara måste smyga sig in i din värld.

Jag avvika, men min poäng är att skrivare och papper blir mer allmänt erkänt som en viktig pusselbit i det gröna / hållbart / effektiv teknik debatt. En studie av Microsoft ett par veckor tillbaka (en genomförs för deras räkning av KRC Research) fann att fler småföretag (ca 250 undersöktes) var intresserade av enheten till en papperslösa kontoret än var inriktade på energisparfunktioner för sin teknik. Det, mina vänner, är mycket intressant. Jag kommer att rapportera mer om denna undersökning inom en snar framtid.

Så, hur som helst, är det verkliga syftet med den här bloggen för att låta dig veta att skriva ut Behemoth Hewlett-Packard höll nyligen en konferens kring dess bild- och utskriftsprodukter för att informera om alla typer av nya produkter och tjänster. Och för dem av er som blir upphetsad om sådana saker, har bolaget uppdaterat sin Carbon Footprint Calculator för utskrift, som är en fri resurs.

Det viktigaste som är annorlunda är att kalkylatorn lägger till funktioner och möjligheter i HP LaserJet Ström Calculator. Den typ av saker man hanterar är följande

– Head-to-head jämförelser av den inverkan som en viss bläckstråleskrivare och laserskrivare kanske på miljön jämfört med en annan modell. (Detta inkluderar energianvändning, koldioxidutsläpp och eventuella kostnadsbesparingar information som kan härledas från sär

Du kan hitta en Backgrounder på det nya verktyget på denna länk. Och se, en länk till räknaren själv.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september