Ta PadPivot med dig för en monter som helst, när som helst

Case tillverkare har kommit med innovativa sätt som låter oss stötta våra prylar i alla typer av intressanta sätt. Tyvärr, för det mesta, målet eller står hamna fungerar bäst på en plan yta. Detta är ok, men hur de tider då du bara vill koppla av men ändå vill interagera med enheten utan att tänka två gånger? Ange PadPivot.

När jag först såg PadPivot jag trodde att det var ännu en gimmicky enhet, inriktad på första gången surfplattan ägare. Men när jag började använda det, jag var snart omvandlas och har använt det sedan dess.

Om du inte är bekant med den PadPivot, det är en mobil enhet stativ som kan stötta upp på vilken yta som helst, inklusive benen. De flesta står hävdar att göra det, men PadPivot är faktiskt böjd att bokstavligen linda runt benet. Det kommer också med en rem, så att du kan fästa den helt runt benet, så att det inte rör sig från sin plats. Denna unika design gör att du kan vila upp mot en vägg, i en stol, eller i nästan alla konfiguration, medan propping surfplattan på den perfekta betraktningsvinkel.

Den PadPivot har också vad man kallar Sure NanoSuction teknik, som gör anspråk på att ansluta sig till blanka ytor. Jag är inte säker på om det verkligen gör “nano sug”, men jag kan säga att mina enheter aldrig glida ut, när de är i montern. Dessutom är min favorit funktionen hur portabel PadPivot är. Företaget konstruerade den att falla isär och sedan kollapsa på sig själv, för perfekt förvaring, utan att förlora en bit.

Det bästa sättet att se vad PadPivot handlar om är att titta på en video av det nedan.

Min favorit tillbehör är, boet, och jag befinner mig ständigt tala om för folk om det när jag ser dem linda upp sina hörlurar. Nu ska jag vara tala om för folk om PadPivot varje gång jag ser dem som försöker att balansera sin tablett för perfekt visning, skriva eller allmän interaktion.

Den PadPivot är tillgänglig för $ 39,99 på PadPivot.com.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment

Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna

Hur man titta på Apples iPhone händelse lever idag

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, hårdvara, medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment, Apple, Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna, Apple, hur man kan titta Apples iPhone händelse lever idag