Varför Apple behöver förnya snabbare

webbplatsens senaste, stora debatten, tog upp frågan om Apple behöver förnya snabbare. Svaret är ett definitivt “ja” och här är varför.

Mer iPhone och iOS 7

Stora debatten: Är smartphones stjäla bort våra liv, sex skäl till varför du bör inte omedelbart uppgradera till iOS 7, iPhone 5s, 5c, iOS 7 omdömen befinner sig i: Den gode, den onde, den fule, fyra sekretessinställningar du bör göra det möjligt i iOS 7 omedelbart, Apples avancerade fingeravtrycksteknik är hackat, 31 sätt att förbättra din iPhone batteritid

Apple har varit en av de mest innovativa företagen i världen. Baserat på visionen om Steve Jobs, har det skapat produkter som verkligen förändrade världen, såsom Macintosh, iPod, iPad och App Store. Trots dessa framgångar har Apples innovationstakten avtagit, vilket gör att bolaget förlorar sin kant som marknadsledare.

Bortsett från att skapa produkter som glädja konsumenterna och starta en hel industri av app utvecklare, har Apples obevekliga och snabb enhet för innovation gjorde investerarna rika. När företaget släppt iPod i 2001, Apple hade mindre än $ 5,5 miljarder i intäkter och aktiekursen legat runt $ 20, bolagets totala börsvärde var $ 7 miljarder den tiden. Idag är Apples börsvärde om 500 $ miljarder kronor och aktiekursen är för närvarande cirka 500 $.

Apples dåliga resultat på innovation under de senaste åren avspeglas också i marknadsandelar siffror. Enligt IDC har Android 75% av smartphone marknaden, jämfört med Apples 17%. Dessutom har Samsung en mycket större andel av världssmartphone marknaden än vad Apple.

För både konsumenter och företag, rörlighet och-konsumenter av IT har förändrat spelet på hur vi arbetar, spela och kommunicera. Apple var en gång ledare, innovativa snabbt och föra de mest intressanta produkterna i världen på marknaden. Idag har företaget lever på tidigare framgångar och framtida löften, utan innovation vi förväntar oss. Så, ja, har bristen på nya produkter drabbades Apple hårt. För bevis, ser inte längre än Apples dåliga lager prestanda, som verkligen är ett mått på förtroendet för bolaget.

Även Apples tillväxt har varit otroligt, de långsiktiga nummer mask intensiv svaghet under de senaste åren. Sedan Steve Jobs ledsen passerar, har Apple släppt förlängningar av befintliga produkter snarare än något djupt nytt. Produkt utvidgningar utgör en naturlig utveckling för etablerade varumärken. Till exempel, har Apple släppt nya iPhone, snabbare bärbara datorer och bättre skärmar på iPad men inget spel förändras sedan den ursprungliga iPad.

Även brist på innovation kan vara bra om ditt företag säljer tvättmedel eller andra produkter som inte förändras mycket över tiden, är det dödsstöten för ett teknikföretag som förlitar sig på innovation som grund för sin existens. Både Google och Samsung har nu telefoner och tabletter i olika storlekar, experimentera med olika formfaktorer, storlekar och operativsystemsfunktioner.

Som en intressant jämförelsepunkt, titta på det här diagrammet jämför beståndet prestanda Apple och Samsung. Den blå linjen visar Samsung medan den röda visar Apple. Obs vilket lager gör sämre

Dessutom, Microsofts förvärv av Nokia signalerar att bolaget har för avsikt att vara en stor aktör på marknaden för smartphones. Som Apple sitter stilla, är konkurrenter utvidga begreppet mobila enheter och släppa ett stort antal produkter. Samsung introducerade även en smart klocka före Apples förväntade erbjudande.

Ekosystemet hot är lika viktig. Som Apple glider kommer Android och Microsofts programmiljö växa. E-post, musik och andra tjänster lockar köpare till varje plattform och spännande hårdvara är en viktig del av denna ekvation.

Det är tråkigt och svårt att erkänna att Apples glansdagar innovation är förbi. Min värdig debatt motståndare hävdar att Apples produkter är så bra att kortsiktiga produkt fördröjningar inte spelar någon roll i det större systemet för Apple storhet. Denna frestande argument är fel, men eftersom företaget har tagit slut “vansinnigt bra” idéer. Att det verkliga problemet och förklarar varför företaget en gång känd som världens innovations kung nu förpassas till produkt utvidgningar och lite mer.

Vi saknar Steve Jobs vision eftersom han ändrade vår teknologi världen på många sätt. Idag, tyvärr, Jobs är borta och Apple går förlorad. Visst, produkterna är fortfarande stor, men de är inte helt ny. Den senaste tillkännagivandet av nya iPhone bekräftar bara domen: innovation på Apple är historia och nya produkter är ingenstans att finna.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå;? Googles DeepMind hävdar viktig milstolpe i tillverkningsmaskiner tala som människor

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod