Red Hat förvärvar FuseSource

Red Hat är att lägga FuseSource till dess mellan stack.

FuseSource är ett av de företag som gör programvara ramar som stora företag använder varje dag, men chansen att du har aldrig hört talas om dem. Linux jätte Red Hat dock visste om dem och förde dem från moderbolaget Progress Software.

FuseSource är en leverantör av öppen källkod ansökan integration och meddelandetjänster ramar och tjänster. FuseSource produkter baseras på Apache ServiceMix, Apache ActiveMQ, Apache CXF och Apache Camel. Namnet på spelet med alla dessa program är att tillhandahålla en enterprise service bus (ESB). Detta är en del av tjänsteorienterad arkitektur (SOA) modell. En SOA, i sin tur, är ett sätt att få program att arbeta med varandra utan att tätt sammankopplade. Så, till exempel, kan du använda FuseSource program och tjänster för att få en Windows.NET webbaserat program för att arbeta med en Linux, Apache, MySQL, PHP / Perl / Python (LAMP) program.

Red Hat planerar att använda FuseSource att påskynda leveransen av applikationsprodukter och integrationstjänster till företagskunder. I ett uttalande, Craig Muzilla, vice president och general manager för middleware på Red Hat sade, “Application integration programvara är en av de snabbast växande segmenten i företaget mjukvarumarknaden, som cloud computing blir vanligare, är företagskunder kräver större applikationsintegration för att möjliggöra sömlös användning av cloud computing. Med tillägg av FuseSource till vår middleware portfölj, kommer vi göra det möjligt för kunderna att uppleva bättre integrering och flexibilitet. FuseSource teknologier, kompetens och engagemang för öppen källkod gör dem en bra passform. ”

Som Red Hat flyttar mer och mer i molnet utrymme, bör kunna leverera ESB mjukvara och tjänster till sina molnkunder tjäna dem väl. Red Hat har redan några ESB tjänster i JBoss middlware men FuseSource förvärvet kraftigt utöka sin kapacitet. Red Hat planerar också att integrera FuseSource och JBoss ‘ESB tjänster.

Tillsammans med företaget och programvara, kommer Red Hat också lägga FuseSource tekniska ledarskap. Detta inkluderar högt respekterade Apache öppen källkod bidragsgivare. Thy förväntas fortsätta att spela en viktig roll i Apache samhällsprojekt.

Red Hat förväntar affären vara klar i sommar.

 Historier, Red Hat lanserar Hybrid IaaS, molnet Buntar med ett pris per VM gäst

Red Hat: Öppen källkod driver innovation och informationsekonomi – men striden är inte över, Red Hat Enterprise Linux 6.3 är klar i dag, Red Hat slår förväntningarna med solida Q1 resultat, Red Hat firar 10 år av Red Hat Enterprise Linux

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september