Sju skäl att betala dubbelt för Samsung Galaxy Note 7

Samsung meddelade förra veckan Galaxy Note 7, och sedan på lördag, dumpade jag tre telefoner på Swappa och placerade min egen förbeställa för en T-Mobile Galaxy Note 7 i svart.

Med tanke på alla webbplatsens senaste täckning av prisvärda kinesiska smartphones och den inverkan de har på flaggskepp smartphones, kan du ifrågasätter min bedömning här.

Jag villigt erkänna att det faktiskt finns utmärkta prisvärda Android smartphones såsom OnePlus 3 och ZTE Axon 7, och för många människor, dessa telefoner är underbart. Jag rekommenderade bara OnePlus 3 till en vän, men jag vill ha mer.

Smarttelefonen är ett viktigt verktyg för mitt arbete här på hemsidan och i mitt jobb som ingenjör. Det är lätt för mig att tillbringa fem timmar per dag bara på en smartphone, så jag är villig att betala ett högre pris för ett verktyg som enkelt kan motiveras som nödvändigt för mina behov.

Således, här är sju skäl jag betalat T-Mobile $ 930 för en svart onyx Samsung Galaxy Note 7

Jag ser fram emot att prova den nya iris scanner teknik, men jag är mer än nöjd med den främre fingeravtrycksläsare som det är för närvarande utformad.

BTW, jag sålde min Nexbit Robin, OnePlus 3, och Samsung Galaxy S7 Edge för att uppgradera till Not 7 utan kostnad. Alla tre av dessa är fasta smartphones, men jag kan inte hålla dem alla och stanna frisk.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

För att fälla eller inte vika: Kommer Samsung verkligen lansera en böjbar telefon, Förvandla din iPhone eller Android smartphone i en satellittelefon, Huawei P9:? Kinas flaggskepp smartphone serverar Apple och Samsung hemliga sås, Foto: De säkraste Android smartphones, Made i Kina: Fyra ryttare iPhone apokalyps

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada