Tyvärr BlackBerry fans, jag bara kan inte stanna kvar längre

För en dryg månad sedan jag skrev om min nya BlackBerry antagande och är nu redo att ge upp på RIM och sälja min BlackBerry Bold 9900 och Playbook. Jag har flera skäl för att ge upp på Bold 9900 och Playbook med Windows Phone Mango och Amazon Kindle Fire nyheter bara göra mina beslut så mycket tydligare.

Fet 9930 är en mycket bra bit av hårdvara, men batteritiden är inte stellar som tidigare BlackBerry smartphones, kameran är bara anständigt och inte stor, finns det fortfarande ingen NFC stöd för Verizon modellen och det hänger alldeles ofta för min smak (särskilt jämfört med mina Mango enheter som flyger runt gränssnittet). Programuppdateringar tar lång tid och nästan alltid kräver en 5 minuters omstart.

Jag ser nu att sälja min Bold 9930 och Playbook och gå vidare. Om Verizon hade en ny Windows Phone Mango anordning skulle jag köpa det idag och jag nu överväger iPhone 5 på Verizon också. Mango är min inställning, men eftersom jag har två Mango enheter T-Mobile Jag är mer öppen för något annat på Verizon.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vatten motstånd, fem färger

BB Smartphone

BB Playbook