Förenade Arabemiraten skrivare marknaden upp 2,2% under 2004, att förbli oförändrad under 2005

Efter att ha ökat med nästan en tredjedel under 2003, växte Förenade Arabemiraten skrivare marknaden endast 2,2% i leveranser till över 262.000 enheter under 2004. Enligt IDC ökade omsättningen med endast 0,9% eftersom priserna fortsatte att falla. Den kraftiga ökningen i popularitet MFP och den ökande användningen av nätverk och institutions skrivare har resulterat i en betydande avmattning i enda funktion skrivare marknaden. Som ett resultat förväntar IDC UAE skrivaren marknaden vara oförändrade 2005 och börja upphandlande 2006.

Ricoh ökar investeringarna i Brasilien

HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter

Bioprinting ben och muskler: De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer

? Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX

Skrivare, Ricoh ökar investeringar i Brasilien, hårdvara, HP: s Q3 slår uppskattningar men PC, skrivare elände fortsätter, 3D Printing, Bioprinting ben och muskler:? De bläckstråleskrivare cell skrivare som formar framtiden för transplantationer, hårdvara, Samsung släpper SDK för B2B skrivare UX