Tre alternativ för enkel avläsning i sängen finns nu, men Kindle Paper ser ut att vara den bästa

Jag har flera dedikerade eInk läsare och bär en i min väska hela tiden. Jag älskar att läsa och upptäcker att böcker är roligare på eInk enheter än på telefoner och tabletter fulla av distraktioner. En svaghet i eInk läsare har alltid varit oförmågan att läsa i sängen eller i en lowlight område (på ett tåg under en förmiddag pendla på vintern) utan att ha någon typ av ljus tillbehör. Det är inte längre fallet om du köper en e-bok läsare från Amazon, Barnes & Noble, eller Kobo och jag äntligen gjort mitt val förra veckan.

Jag förbeställt min Amazon Kindle Paper förra veckan och kan inte vänta med att ta en titt på hög upplösning, hög kontrast display med inbyggd ljus. Jag har flyttat till Kindle plattform som min primära ebook plattform eftersom det finns program på nästan alla mina mobila plattformar så att jag kan läsa e-böcker oavsett vilken enhet jag har till hands. Amazon ser ut att ha några fantastiska funktioner i den nya Kindle Paper och nu när de har Amazon Prime Utlåning Library det verkligen inte verkar finnas någon anledning att köpa en annan eboksläsare. Den Kindle Paper slår de andra två med en bättre upplösning, röntgen funktionen tid kvar i kapitlet verktyget, och mer. Det har inte utbyggbar lagringskapacitet och fortfarande inte stöder EPUB standarden så om de är viktiga för dig sedan titta på de andra två ebook läsare.

Jag har ett par Nook enheter och var en stor beundrare av dem under en lång tid. The Nook Simple Touch med GlowLight var den första produkten från de stora aktörerna som lanseras med en integrerad belysningslösning. Men jag tycker personligen någon att vara alltför bred för att vara bekväm i min hand och inte köpa en av dessa efter att äga Nook Simple Touch. Detta är prissatt på samma sätt som den nya Kindle Paper, när du tar bort den speciella erbjudanden reklam.

Jag har en Kobo Touch och använde det som min primära enheten eftersom det har en utmärkt formfaktor och jag gillar sociala nätverk aspekter av sina enheter. Den nya Kobo Glo ser ut att erbjuda en liknande formfaktor som Touch med inbyggd belysning lösning och lägre kostnader för $ 129,99.

Det är svårt att välja bara en, men det faktum att jag är en medlem Amazon Prime och Amazon har en enorm ekosystem driver mig mot den nya Kindle Paper. Använder du en dedikerad eInk bok läsare och i så fall vilka föredrar du?

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Färre distraktioner på ebook läsare ger bättre läsupplevelse än på telefoner, Amazon Kindle Paper kanske mest pappersliknande e-reader någonsin, Kobo meddelar minsta eReader i Kobo Mini, Kobo Glo, och Kobo Arc 7 tums Android tablett, Barnes & Noble tillkännager Nook Enkel Touch med GlowLight, sin första läsplatta med en tänd skärm, trådlöst verkligen ens nödvändigt i en e-bok läsare?

 webbplatsens innehåll

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone